perjantai 4. lokakuuta 2013

Vapaapäiväilyä

 Viikolla kävin palloilemassa kaupungissa ja huomioni kiinnitti jotkut mustavalkoset möykyt joita oli yhen puiston nurtsilla aivan hirvittävät määrät. No sitten lähemmäs uskaltauduttuani huomasin et ne oli sellasia muovisia pandoja, WWF:llä oli joku kampanja menossa siellä. 

Hii, ja kaikki lapset oli tietysti ihan innoissaan noista!



Hii, eilen oli Saksan kansallispäivä, joten minullekin siunaantui vapaapäivä. Kaikki paikat tosin oli kiinni, joten päätettiin vihdoinkin toteuttaa meidän piknik Englisher Gartenissa. Meitä oli loppujen lopuks neljä piknikkeilemässä, tuli tää piknik-idea vähän viimetingassa mutta ei se mittään. Sää oli mitä mainioin! Aurinko paisto, ainoastaan pieni tuuli viilens keliä, mutta oli tosi kivaa! Minä tosin oon onnistunut jo jostain saamaan syysflunssan, joten olin kääriytyny villatakkiin, kaulaliinaan, pipoon ja villasukkiin paikallisten tapaan! :D Kuvat ehkä kertoo parhaiten:

Vastarannalla joku soitteli kitaraa. Tykkäsin!




Sarjassamme onnistuneet otokset...

Meidän evästykset
 Käytiin myös eilen aamulla ennen piknikkiä Oktoberfest-alueella, kun halusin väen vängällä päästä siihen korkeella olevaan keinukaruselliin, koska oli niin kaunis keli. Kyllä kannatti! Sieltä näki ihan hullun pitkälle! Se miu vieressä istunut tyttö ei varmaan arvostanu miun seuraa yhtä paljon, kiljuin vaan innoissani ku pikkutyttö konsanaan! Hups.

"Hii, täällä minä kiikun!"


Loppuun taas jotain suomalaista. Lenkkipolulle hölkötellessäni yks ilta huomasin jonkun tutun naaman mainoksessa, sehän on Mika Häkkinen! No ei siinä tietenkään kameraa ollut mukana, joten piti toisena päivänä käydä ihan varta vasten siitä kuva teille nappaamassa! :D Niin ja tälle perheelle tuli kanssa Suomesta postipakettia, ja minäki sain suomalaismaistiaisia, aamulla silmiini osui Fazerin suklaata! Nomnom! <3



(Niin ja vinkvink miullekin saa lähettää postia! :>)

Ja huomenna nokka kohti Salzburgia, joten ens postauksessa aikuisten oikeesti siitä!
 
- Veera

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti