maanantai 30. syyskuuta 2013

Oktoberfest part 2

Hihii, taas käytiin vähän lauantaina seikkailemassa Oktoberfesteillä. Porukkaa oli aivan törkeesti! Ja me luultiin muka että osattiin valmistautua ja mentiin ns ajoissa. Oltiin siellä alueella aamu kympiltä ja teltat alko olla ääriään myöten täynnä! Ensimmäisessä teltassa yritettiin ettiä kolmelle hengelle paikkoja, mutta ei oikeen onnistunu. Toisessa teltassa meitä oliki sit jo viis henkeä, mutta hetken etittyämme todettiin että pitää suosiolla jakautua kahteen ryhmään. Oltiin siinä kolmestaan jo toivomme menettäneitä ja päätettiin vielä viimesen kerran kävellä yks käytävä, ja tadaa, sieltä löytyki ihan mahtavia espanjalaisia jotka päästi meijät niitten pöytään! Se pöytä oli kyllä jo valmiiks melkeen täynnä, mutta hyvin mahuttiin! Kaikki mitä he tiesivät Suomesta oli se että täällä on jäätävän kylmä ja että Kimi Räikkönen (ilmeisesti maanpäällinen jumalhahmo) ja Mika Häkkinen tulee Suomesta.


Minä, jättiolut ja jättibrezel

Ai mitenniin oli muka paljon porukkaa? :O


 Nuo litran tuopit on ihan älyttömiä! Ei tarvii kahteen tuntiin tilata yhtään mitään ku litkii vaan tuosta sammiosta. Ja jotkut juo ykkösellä tuommosia, ja ihmiset hurraa! Ei voi käsittää..

Ja neulomuksista, sain ne nuoremman tytön lapaset valmiiks! Tuntu hän kovin niistä tykkäävän, odottelee vaan kylmempiä kelejä jotta pääsee käyttämään. :) Oon kyllä itekkin kovin tyytyväinen!



Hii, tännekin tulee syksy pikkuhiljaa!

 
Lauantaina olis suunnitelmissa lähtee käymään Itävallassa, Salzburgissa. Jei! Toivotaan vaan että sää on meijän puolella eikä vaan sada vettä. Joten seuraavaks varmaan siitä juttua. Nää oktoberfestpäivitykset teidän onneksi loppuu kohta, ens sunnuntaina on päättäjäiset! :)

- Veera

2 kommenttia:

  1. Mä haluun myös lapaset! :D

    -fiinaliina

    VastaaPoista
  2. hahah! ai nyt alkaa tilausta tulemaan fiinaliinalta! ;D

    VastaaPoista