sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Arki alkaa

Maanantaina käytiin tyttöjen kans viimesen lomapäivän kunniaks LolliHopissa, sellasessa lasten "sisäleikkipuistossa", siellä siis oli trampoliineja, liukumäkiä, pieni vuoristorata plus vaikka ja mitä. Melu siellä oli kanssa aivan hirvittävä, sitä vois ehkä kuvata lasten taivaaks ja aikuisten painajaiseks! :D Noo saipahan ne purettua enegiaansa siellä sillä aikaa ku miä neuloin ja luin. Oli siellä kuitenki huomioitu huoltajia niin, että sieltä sai ilmaseks korvatulpat! Voitte vaan arvata että tulppasinko korvani samantien.

Tiistaina sitten tosiaan alko koulut näillä ja se tarkotti miulle sitä, että päivät on vähän vapaampia verrattuna siihe, että olisin koko päivän lasten kanssa. Vietin tiistain ihan vaan kotona aurinkoa ottaen, täällä oli ihan tajuttoman kuumat kelit. Taisin miä vähän ruskistua mutta onnistuin kuitenki olemaan kärtsäämättä itteäni :)

 
Tällä viikolla käytiin kans sellasessa ulkouimalassa, tällä kertaa perheen isän ja lasten kanssa! Se oli kans tosi kiva paikka, useita altaita, liukumäki yms.


Pariskunta tanssii tangoa kuunnellen musiikkia samoista kuulokkeista. aww

Siellä oli myös sellanen jättikokonen shakkipeli, sitähän tietysti halus toinen tytöistä miu kanssa pelata. Tietäähän sen kumpi voitti - 8-vuotias.


 Viikonloppuna oonki sit nähny muutamia muita auppareita täällä, pääosin muita suomalaisia. Oli ihan huippukivaa, kiitos! Tosi jees, kun täällä on kuitenki tosi paljon muita au paireja, joten yksinään ei tarvi sompailla jos ei tykkää.

Kierreltiin kaupungilla ja bongattiin jotkut markkinat, musiikki soi ja ihmisiä oli taas paljon! 

Täällä makkaraa myydään metritavarana :O

Käytiin kanssa sivistämässä itsejämme muutamassa kirkossa, yllätys yllätys en osaa sanoa niistä mitään muuta kun että oli kyllä upeita!






Ihan ylihyvä katusoittaja!
Ja perinteiseen tapaan esittelen jotain tuttua pohjolasta. Tadaa, ruotsalaiskauppa!


 - Veera





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti