maanantai 23. syyskuuta 2013

Octoberfest

Huuh, nyt on Munchenissä populaa. Pikkukylän tyttö on ihan hukassa! :D Octoberfestit siis alko lauantaina, käytiin siellä vähän kiertelemässä, mutta ei edes yritetty päästä mihinkään oluttelttaan, koska ihmisiä oli ihan älyttömästi! Mentiin U-bahnalla ihan siihen alueen viereen, mikä tais olla aika virhe. U-bahnat oli aivan totaalisen tukossa, mahduttiin just ja just seisomaan siellä.. Onneks ei oo mikään ahtaanpaikan kammo!

Liukuportaat oli pikkusen tukossa!

Minä ja minun dingelidangelimekko
Tähän on pakko päästä vielä joku päivä!
Sunnuntaina mentiin sitten taas uudemman kerran alueelle ja tavotteena olikin tällä kertaa päästä telttaan asti ja saada istumapaikat! Onnistuttiinki siinä, mutta oli se yllättävän hankalaa joskus 14 aikoihin saada neljälle hengelle pöydästä paikka. Taidettiin kiilata joittenki italialaisten pöytään, meillä ei ollu oikeen yhteistä kieltä ku ne polotti vaan italiaa meille! Noo hymyiltiin kauniisti, ni saatiin paikat! :D

Ihan hullusti ihmisiä! Ja tämä on vaan yhestä teltasta pieni osa.


Ihan hullun kokosia oluita

Käytiin sitten parissa huvipuistolaitteessa kieppumassa ja yritettiin sen jälkeen uudestaan telttaan, muttei toivoakaan että olis päässy! Kaikki oli aivan totaalisen täynnä. Lähettiin sitten keskustaan pyörimään ja käytiin ihan kivijalka-Hofbräuhausissa. Me löydettiin ihmeen nopeesti pöytä, mutta sen jälkeen selviskin heti että miks - se oli melkeempä ympäröity milläpä muullakaan ku ruotsalaisilla! En puhunu ruotsia, tuntuu ihan ylivoimaselta kaivella päästään mitään ruotsin sanoja, koska sinne on jo pinttyny saksaa niin tiukasti! Ei toivoakaan ruotsin puhumisesta! :)


Eilen huomasin ekaa kertaa että hetkinen, täälläkin alkaa jo ruskaa näkymään. Kai se syksy on tänneki jo tullu! Ja minun syysneuleki on jo hyvällä mallilla kun viimein löysin sen saman lankakaupan mistä olin aikasemmat kerät tuota lankaa ostanu ni sain ostettua lisää!



- Veera

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti