maanantai 28. lokakuuta 2013

Viikonloppua

Viime viikolla ei tainnut tapahtua mitään ihmeellistä, tai jos tapahtuikin niin kamera oli ilmeisesti unohtunu laukun pohjalle! :)

Mutta lauantaina käytiin taas piknikillä Englisher Gartenissa, koska oli taas ihan älyttömän lämmin ja kaunis keli. En voi käsittää miten täällä voi olla lokakuun lopussa vielä ihan kesäkelit! En oo takkia käyttänyt varmaan pariin viikkoon! Tällä viikolla ilmeisesti pitäis viiletä, joten ehkä se takkikin alkaa vaikuttaa houkuttelevammalta!
Englisher Gartenissa ihmiset kuitenkin ottivat ihan täysiään aurinkoa ja nauttivat päivästä. Minä taas onnistuin eksymään sinne ihan totaalisesti, mutta muutaman kymmenen minuutin talsimisen jälkeen alko sovittu tapaamispaikka löytymään! :D





Ihan hullun kauniita paikkoja löyty taas!
 Lauantai-illaksi meillä ei ollut mitään suurempia suunnitelmia, joten päädyttiin Eurosiin pelaamaan lautapelejä ja korttia, oli ihan kivaa! :D Maistoin myös irlantilaista siideriä (en suosittele!), ja pullosta löyty suomenkieltä! Pakko oli taas kaivaa kamera esiin.


Sunnuntaina käytiin tappamassa sadepäivää seikkailemalla trameilla ympäri kaupunkia (ihanan hajamielistä matkustamista ilman mitään päämäärää!). Lopulta kuitenkin päädyttiin siskon jättämän turistikirjan ohjeistuksella aivan ihanaan jäätelöbaariin! Sinnekin jouduttiin kyllä kävelemään hyvän matkaa, kun jäätiin vahingossa yhtä pysäkkiä liian ajoissa u-bahnasta. Hups, kuka lie ollut kartturina.. Mutta jäätelöissä ei ollut kyllä valittamista, nomnom!



Hih, tällä viikolla matkataan ehkä Prahaan, jos hyvin käy. Toivotaan parasta!

- Veera

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti