sunnuntai 13. lokakuuta 2013

Seikkailua ja kipuilua

Viikolla suunnitelmissa oli aamusta lähteä pyörällä käymään keskustassa ekaa kertaa. Tähän asti oon siis valinnut ehkä sen hieman turvallisemman vaihtoehdon eli u-bahnan. Just kun olin lähdössä niin tajusin kattella vähän uloskin ja ylläripylläri siellähän sato vettä! En sitten viittinyt sateen takia kumota suurenmoista suunnitelmaani vaan nappasin sateenvarjon ja haisaappaat ja lähin lompsimaan. Sateesta huolimatta oli ihan kivaa, sateenropinaa kuunnellessa. Ja kaikkein ilosin yllätys oli lopulta kun päädyin kuin päädyinkin Viktualienmarktille! Voi mikä ihana tunne löytää vaellukseni jälkeen jotain jonka avulla on varma siitä missä on!






Enkä eksynyt kun kerran pikkusen. Olihan mulla näin hyvä "kartta"! 
 
Viktualienmarkt

Perjantaina sitten ajattelin että oon parantunut syysflunssastani niin hyvin että voin lähtee ihan kunnon lenkille. Se oli virhe. Viikonloppu onkin sitten menny melkeen sängynpohjalla. Lauantaina lähdin kaupungilla käymään, mutta tuli niin kova väsymys ettei kyenny enää muuta kun suunnistamaan u-bahnaan ja kotiin lepäämään. 
Tänään oli olo kuitenkin jo sen verran virkeempi että sain lähdettyä toisen aupparin kanssa käymään Olympiaparkissa ja siellä tornissa. Sää oli tosi tosi aurinkoinen ja yllättävän lämmin! Aamulla kävin kattelee lämpömittaria vaatevalintoja tehdessä niin se vaan pokkana näytti auringonpaisteessa +25! :O
Eikä tuolla pihalla paljoa takkia tarvinnu pukea!



Olympiaturm





Kyllä siellä Alpit pilkottaa jos oikeen tihrustaa!
Olympiaparkin jalkapallostadionilla oli kanssa joku Munchenin maraton-tapahtuma. Niitä juoksijoita kyllä näky tänään ihan ahkerasti pitkin kaupunkia!


Ens viikolla tulee Repsuli ja Tero käymään! JEi!

- Veera

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti