keskiviikko 23. lokakuuta 2013

Siskoviikonloppua

Hii, Reetta ja Tero kävi siis pitkän viikonlopun täällä! Sain toimia turistioppaana (taisin olla aika asiantunteva) ja sain kans Suomen tuliaisia - kalakukkoa!? Kenellä pälkähtää päähän tyrkätä siskolleen ensimmäisenä pakastettu kalakukko kouraan kun tulee vierailemaan ulkomaille? Ilmeisesti se on tässä perheessä ihan normaalia.. No mutta oli se ihan hyvää! :)


Ruoasta puheen ollen, käytiin syömässä Hofbräuhausissa ja päätin sitten tilata oikeen perinteisen Baijerilaisen ruoan, leberknödelsuppen. Ei sitten tullu mieleen tarkemmin miettiä että mitäs tuossa keitossa oikeestaan onkaan! Sehän oli maksaa (olis vissiin ton "leberin" soittaa hälytyskelloja, mutta ei!), ja minähän en tunnetusti siitä kovinkaan pidä. Noo ostin sitten brezelin ja elelin sillä, eipähän tarvii toista kertaa tuota herkkua tilata!

Leberknödelsuppe
Kävimme kans Deutsches museumissa sunnuntaina. Löyty sieltä vielä osioita, joissa en ollut edellisellä kerralla käynyt. Edelleenkin ihan hullun kokoinen museo! 

Vaihtuvassa näyttelyssä oli ruokanäyttely! :D

Jonkunsorttinen kankaankudontakone, onneks miä en oo noita lankoja tuonne asentanu!

Oli kyllä tosi kivaa, että joku tuli vierailemaan! Kiitos kivasta viikonlopusta Reetalle ja Terolle!

Muutama päivä taaksepäin muistin yhden jutun jonka olin ottanut Suomesta mukaan, mutten muistanut laittaa esille. Nyt se kuitenkin koristaa miun huoneen seinää!


Eli siis läksiäiskortti muutamilta kavereilta! Kiitos siitä, nyt on todistusaineistoa että se tosiaankin on täällä ja vieläpä seinällä! ;)

- Veera

2 kommenttia: