torstai 7. huhtikuuta 2016

Back in Alta

Nyt ollaan oltu semmonen viikko Altassa Saksan reissun jälkeen. Tuntu vähän karulta palata tänne pieneen Altaan Berliinin ja Münchenin jälkeen, mutta eipä voi mitään. Täällä kelit oli ollut ilmeisen lämpimiä ja aurinkoisia kun oli lumet sulanu ihan hyvällä vauhdilla. Mulla on edelleen tämä (krooninen)flunssa. Tää on siis nyt kolmatta viikkoa joten ei tunnu enää miltään peruslenssulta. Huoh. Inhottavaa olla vaan sisällä ja käydä hitailla päiväkävelyillä. Ei kyllä nyt tunnu muukaan auttavan. 

Käytiin yks päivä Marskin kans kuitenkin Komsan huipulla kun oli auringonpaistetta pilvettömältä taivaalta. Tuultakaan ei ollu juuri ollenkaan joten sää oli aivan huippu. Komsa oli ihan erilainen nyt verrattuna siihen kun kävin aikasemmin. Paljasta kalliota oli jo vaikka ja kuinka ja aluskasvillisuus näky. Oli ihan hauska tuntee jalkojen alla jotain muutakin ku lunta ja jäätä. Ja muistattekos kun kävin ekoja kertoja Komsalla ja aurinko näyttäyty ihan pikkusen vuorten takaa. Nyt aurinko oli jo ihan hullusti ylempänä! Ja nytkin kun kirjottelen on kello puol 9 illalla ja ulkona on vielä suht valosaa. Kesä ja valoisuus tulee ihan uskomatonta vauhtia! JE!





Mä niin tykkään noista maisemista aurinkoisilla keleillä! oijoij!

Tän flunssakauden rajoituksissa käytiin myös merenrantakävelyllä Marskin ja Roosan kanssa. Oli aika jees, löydettiin paljon simpukoita, levää, kuivattuja (haisevia) kaloja, jäämeren ja aaltoja. 




Haju näissä oli aika infernaalinen
Tänään oli käytiin roadtripillä Roosan ja sen siskon, Reetan ja Nooran kans. Tarkotuksena oli ajella Hammerfestiin. Aamulla kun herättiin niin olikin satanu n. 10cm lunta, joten ajokeli ei ollu mikään huippu mutta päätettiin kuitenki lähtee. Nooh, siinä kaikkien tietyömaiden jälkeen saavuttiin sillalle, jonka jälkeen olis tunneli. Tunnelin eessä kuitenki oli jonku verran jonoa ja mietittiin etä ehkä se on joku yks kaistainen joten pitää vähän odotella. Lopulta kuitenki ilmeni että tunnelissa oli sattunu joku onnettomuus ja että se kestäis pari tuntia ennen ku siitä pääsis läpi. Meillä ei ollu niin paljoo aikaa odotella vaan käännyttiin takas. Hahha, oli aika epäonninen roadtrip tällä kertaa. Ehkä uudestaan sitten ku on taas sulat tiet ja aurinko paistaa niin ois noi maisematki vähän paremmat ku nää:


Huomenna tulee porukat Altaan, ja flunssakin tuntuu jo ees vähän paremmalta. Ehkä tää tästä vielä iloksi muuttuu! :D

- Veera

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti