perjantai 1. toukokuuta 2015

Frühlingsfest ja työhommia

Käytiin siis tuossa yhtenä keskiviikkona Frühlingsfesteillä, mutta mun oli oltava seuraavana aamuna aamu 7 taas keittiössä, joten ei parannu jäädä kovin myöhään. Kivaa oli joka tapauksessa! Sää oli nätti ja lämmin. Käytiin Lucian kanssa myös huvipuistolaitteessa (vähän ehkä miun painostuksesta..) ja oli ihan hullun hauskaa. Nauroin vedet silmissä!




Tällä viikolla mulla oli maanantaista keskiviikkoon vapaata, ja Lucialla oli tiistai myös vapaana, joten suunnattiin ylläripylläri Theresienwiesen huumaan. Sää oli pilvinen ja sateen uhka oli koko ajan päällä, joten mentiin telttaan melkeen heti. Siellä olikin loistotyyppejä. Tunkastiin ittemme joittenkin jenkkituristien pöytään. Oli ihan tosi kivaa! Käytiin tiistaiaamuna vielä herkkuaamiaisella/brunssilla läheisessä leipomossa.









Töissä tulee nyt uusia haasteita. Miun toisella kollegalla keittiöstä on kahden viikon loma ens maanantaista alkaen. Ja sehän tarkottaa sitä, että miun pitää olla keittiössä yksin pari päivää. Jäiks. Nyt tänään menin jo kuudeksi sinne, että opin mitä siellä tehään heti sillon aamusta. Se oli loppujen lopuksi aika yksinkertasta, kahvikoneen pesua yms, ja asiat on selitetty tosi selkeesti. Pelottaa eniten että sählään tai unohdan jotain ihan täysin. Tai että asiakkaat valittaa jotain ku oon sekoillu siellä. No ei kai. Maanantai ja tiistai siis yksin keittiössä. Siihen asti mun on siis herättävä aamusin viiden jälkeen. Huhuh, voin sanoa että nuo aamuheräämiset ei edelleenkään oo miun heiniä. 

Nyt katon sivusilmällä kämäseltä live streamiltä Suomen ekaa jääkiekkopeliä ja silitän työpaitojani. Illalla ois suunnitelmana vielä mennä syömään Hans im Glückiin (!!), koska Alfredolla on synttärit. Ei parane myöhään olla, kun veera herää ennen kun edes kerkee nukahtaa. :D

- Veera

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti