perjantai 15. toukokuuta 2015

Miniloma

Jepajee! Miulla oli maanantaista torstaihin vapaata. Erikoisen pitkät vapaat sen takia, että olin ollut normaalia enemmän töissä työkaverin loman takia. Kelpas!

Reetta tuli iltalennolla tänne sunnuntaina ja lähti tänään aikasin aamulla takasin Suomeen. Oli kyllä kiva kun joku oli vierailemassa ja sai höpöttää taas suomeks ihan vapaasti! :D Reetalla varmaan vieläkin korvat punasina.. 

Maanantaina käytiin Innsbruckissa, mutta siitä taidan tehä oman postauksen. Tiistaina oli ihan tosi lämmintä ja käytiin vähän keskustan ulkopuolella Reetan bongaamassa lelukaupassa. Huh, sitä tilpehöörin määrää. Noh, ostettiin loppujen lopuksi leijä Reetan kummipojalle. Löydettiin matkalla myös naisten tietokonekoulu.. Oiskohan pitäny ilmottautua? 



Käytiin syömässä myös Hans im Glückissa, koska pitihän Reetankin päästä testaamaan nää hampparit. Reetalla kyllä meinas tulla kasvispurilaisen sijaa lihavaihtoehto, mutta minä mainiona matkaoppaana osasin valittaa saksaks ja saatiin tilattu versio lopulta pöytään. Hans im Glück ei pettänyt taaskaan!


Keskiviikko ja torstai meni melkeen pääsääntösesti kauppoja kierrellessä. Reetalla oli ilmeisesti joku puutostila. Ei vissiin Ylläksellä oo hirveen hyvät shoppailumahikset? Nooh, mutta täältähän niitä kauppoja sitten löyty! Meikäläisenkin shoppailukiintiö täytty vähäks aikaa..

Kerettiin myös nauttia Englischer Gartenin auringosta
Torstaina käytiin kanssa aamusta kirppiksellä, joka osottautui lähinnä kaatopaikaksi. Okei, vähän kärjistettynä, mutta aika hirvittävä se oli. En ollut vissiin ihan kauheen tarkkaan lukenu kirppiskuvausta, mutta tulipahan sekin nähtyä. 

Käytiin kanssa Englischer Gartenissa syömässä eväitä ja kattelemassa onko surffarit taas joella. Ja siellähän niitä oli vaikka ja kuinka!



Torstai-iltaan kuulu kans keilaamista, olipas kivaa pitkästä aikaa. Valitettavasti en ottanu yhtään kuvia, mutta voin myöntää etten ihan voittanu. :D

Kiitos Reetta vierailusta! Oli hauska saada seuraa vapaapäiville! Nähään taas heinäkuussa!

- Veera

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti