keskiviikko 6. toukokuuta 2015

Uusia haasteita

Hui! Töissä on tällä kertaa tapahtunut. Miun toinen työkaveri keittiöstä sai kahden viikon loman, jonka seurauksena minunki piti olla yksin keittiössä pari päivää. Nämä pari päivää oli maanantai ja tiistai. Tähän asti oon tullut keittiöön aina aamuseiskalta, mutta koska nyt pari päivää piti hommailla siellä itekseen niin menin perjantaista lähtien aamukuudelta keittiölle oppimaan, että mitä siellä tapahtuu ekan tunnin aikana. 

Löysin lenkillä tommosen puutarjatontuille pyhitetyn saarekkeen. Whaat?
Toisaalta oli ihan kiva huomata, että minuun luotetaan sen verran että annetaan vastuu koko aamiaishommasta, mutta toisaalta taas hirvitti se että unohan jotain tai tyrin täysin. En tainnu sen suurempia unohduksia onneks tehä. Tai ei ainakaan vielä oo paljastunut. 
Maanantaina oli tosi rauhallista ja vain 18 asiakasta, joten ei missään nimessä ollut kiire ja selviydyin hyvin. Maanantaina tuli kans tilaus tiistaille, että tulee n. 34 hengen ryhmä aamiaiselle. No sehän tuotti sitten tiistaina aika paljon lisätyötä. Miun piti maanantaina ennen kotiinlähtöä valmistella toinen aamiaishuone ja sitten tiistaina tietysti varmistaa, ettei mikään lopu. Ja sieltähän loppui. Ryhmä oli Kiinasta ja he eivät puhuneet englantia, toisteli vaan kaikki englanninkieliset sanat joita heille höpötin. Hahah, koomisia tilanteita. Sieltä loppu croissantit, leipä ja maito, sekä kuuma että kylmä. Sain olla täyttelemässä jatkuvasti, mutta selviydyin, eikä valituksiakaan tainnu tulla! :D

Oon aika tyytyväinen itteeni että selviydyin kunnialla, ja on muultakin henkilökunnalta kiitosta että hieno homma ettei tarvinnu lisähenkilökuntaa siihen palkata. Nyt saan taas hengähtää ja lopettaa stressaamisen. Mulla on ollut nyt viime torstaista asti joka päivä töitä ja paljon uutta opittavaa ja huominen pitäis vielä jaksaa. Perjantaina ois vapaa ja lauantai ja sunnuntai töitä. Sitten ens viikolla onkin maanantaista torstaihin vapaata! Huh, miten oonkaan noita vapaita odottanut. Ja Reettakin tulee käymään täällä JEEI!

Eilen käytiin syömässä L'osteriassa pitsaa. Ja ihan järjettömän kokosia pitsoja. Huhuh, ja nuo pitsansyönnin mestarit, italialaiset kaverini, vetäsivät nuo kokonaan. Miä luovutin jossain vaiheessa ja otin jämät mukaan.




- Veera

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti