perjantai 15. toukokuuta 2015

Innsbruck

Elikkäs maanantaina suunnattiin Reetan kanssa heti aamulla keskustasta bussilla Innsbruckiin. Oltiin perillä kympin aikoihin. Ylläri, mutta ei oltu tutustuttu kaupungin nähtävyyksiin ihan hirmusen ajoissa, joten suunnattiin heti ekana turisti-infoon hakemaan vähän vinkkejä ja karttaa. Siellä oli kiva setä joka vähän neuvo. Löydettiin kauniita maisemia, hienoja rakennuksia, hyvää ruokaa ja paljon paljon käveltäviä katuja. Minuu miellytti tietysti kaikkein eniten se, että talojen välistä aina pilkisti Alpit. Ihan kaupungin keskustassa! Aikas hienoo.


Käveltiin tosiaan kartta kourassa aika hurjasti pitkin kaupunkia ristiin rastiin. Lämpöä oli varmaan lähemmäs +27 päivällä, joten kylmyys ei häirinny ainakaan. En onneks onnistunut polttamaan itteäni, matkaseurasta en oo niin varma. :D 

Jossain vaiheessa minä halusin mennä vähän laitakaupungille näkemään enemmän paikallisten meininkejä. Nooh, mehän sitten suunnattiin sinne sen enempää karttaa tutkimatta. Tutkittiin sitten vähän matkan päästä kun tie oli vaan ylöspäin eikä risteyksiä meinannu millään tulla eteen. Saatiin siinä pikku vaellusta sitten ylämäkeen auringonpaisteessa. Sain jotenkin kritiikkiä matkaoppaan taidoistani, mutta mullahan onkin koulutus kesken joten vetoan siihen. 

Paluumatkalla keskustaan
Inn-joki
Syötiin keskustassa lounaaksi japanilaista keittoa, sushia ja salaattia. Oli aika namnam. Tuo miun ilme kertoo jo varmaan jotain senhetkisestä vireystasosta.




Ja koska Innsbruckissa oltiin, pitihän meidän myös Sacherkakkua syödä. Käytiin kivassa kahvilassa lepuuttamassa jalkoja ja herkuttelemassa. Wienin Sacherkakkuun verrattuna tämä oli aika kuivakka tapaus.

Juu ei noissa miun ilmeissa oo kehumista.
Kaiken kaikkiaan oli ihan tosi kiva reissu, kun Innsbruckissa olin jo vähän aikaa halunnut käydä. Päivään sisälty hullusti kävelyä ja aurinkoa, hyvää ruokaa ja seuraa joten en valita!

- Veera

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti