keskiviikko 25. kesäkuuta 2014

Vaellus part 3.

Viime viikonloppuna käytiin vaeltamassa kolmatta kertaa, tällä kertaa meitä oli jopa 9 reissaajaa. Käytiin Königsseellä, joka on siis aikas lähellä Itävallan rajaa. Matkoihin meni aika paljon aikaa kun matkaakin oli reilut 150km ja junan myöhästymisen takia missattiin seuraava juna.. No mutta meijän vaellus ei ollu mitenkään pituudella pilattu (8km), joten kerettiin hyvinki se menemään ja kuvailemaan maisemia ihan ajan kanssa! :)

Meillä oli venematka Königsseellä, jotta päästiin sinne vaelluksen alkupaikalle. Maisemat oli kauniit ja järven turkoosi vesi oli aika jees! Ja kuvat on tavallista laadukkaampia, koska Arilla oli järkkäri ja hän osaa kanssa sillä kuvata. :) Thanks, Ari for the photos!










 
 
Veera, the vuorikiipeilijä
Löydettiin kanssa jääluola. Se oli siis kasaantunutta lunta, joka oli sulanut alhaalta sulamisvesien takia. Se oli jättimäinen ja ylisiisti! En oo koskaan tommosta ennen nähny, cool!



Paluumatkalla oli menossa Saksan jalkapallopeli, jota nää miun jalkapallohullut kaverit halusivat kattoa junassa. Rohanin tabletti siis toimi näyttönä, ahah, jopa konnari ja muutama kanssamatkustaja tuli kattoo meijän kans. Kertonee jotain jo tästä pelien tärkeydestä?! :D

Ehkä minäki taas huomenna meen kattomaan Saksan peliä. Oli viimeks niin hullua, että pitäis kai sinne mennä!


- Veera

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti