torstai 5. kesäkuuta 2014

Läksiäisiä ja lomailua

Viime viikko oli miulla kokonaan lomaa, koska miun hostperhe löysi itselleen sopivat lomamatkan Italiaan. En ollu sitten kerenny suunnitella mitään ihmeempiä juttuja, joten vietin lomaa ihan vaan täällä Munchenissä. Lupauduin tekemään Linalle villasukat joten sadesään puuha oli siinä. Säät ei suosinu sitten lainkaan viikolla, mutta viikonloppuna oli aikas aurinkoista. Keskiviikkona oli Thiagon (nimi aivan ääretön: Thiyagarajan) läksiäiset part 1, käytiin ulkona kun torstai oli kaikilla muillakin vapaana. Olipas hauska ilta! :) Perjantaina oli sitten part 2:n vuoro ja samalla tsekattiin Rohanin uus kämppä. Oli aivan hullun hieno asunto, tykkäsin erityisesti vesisängystä! :D 

Täällä me edustetaan!

Lauantaina tehtiin Linan kanssa vähän kesävaateshoppailuja, mutta jollain muullakin tais olla sama idis. Kärsivällisyyttä kehiin, niin siitäkin selvittiin.. Lauantai oli tosi aurinkoinen, joten vietettiin alkuiltaa Englischer Gartenissa. Lauantaina oli kanssa joku Street Festival Odeonsplatzin suunnilla, mutta myöhästyttiin Linan kanssa sieltä aika reippaasti.. :P Mutta Englischer Garten ei petä koskaan! Tuun niin kaipaamaan sitä vielä Suomessa. Ei ihan uikkalan nurtsit vedä vertoja!


 Viikonlopuksi on luvattu hullunmoisia aurinkokelejä, joten Veeranki nahka saa ehkä vähän väriä. Mun "rusketukselle" on täällä nää vähän luonnostaan jo ruskeemmat (kyllä, jopa Belgialaiset) ihmiset irvaillu. Mä näytän vielä mikä on suomalainen rusketus! (punanen palanu nahka joka paljastuu viikon päästä rusketukseks....) Ahah, sitä odotellessa!

Ja kuten varmaan huomasitte, kumpikin kuva napattu facebookista, eli meikäläisen kamera on unohtunu kotiin!
Ai niin, aika hurjaa. Mä tuun jo ens kuussa takasin Suomeen! Mihin nää 10kk on valahtanu? :O

- Veera

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti