tiistai 27. toukokuuta 2014

Vaellus!

JEjee, minun flunssa on onnellisesti historiaa ja pääsin viikonloppuna vaeltamaan! Hurautettiin junalla Wachenseelle ja vaellettiin siellä vuorilla. Sää oli aivan hurrjan lämmin, mutta sitten ylhäällä huipulla oli ihan jäätävä tuuli, joten oli aika hyvä homma, että oli ulkovaatteet kanssa matkassa. Matkaa tällä meijän reitillä oli joku reilu 14km ja kivuttiin reiluun 1780m! Oli kaiken kaikkiaan aika rankka tuo vaellus, mutta oli kyllä myös ihan tosi kivaa.

Tuo järvi on niin kaunis! ihan turkoosia vettä!






Vähän kaipasin hyviä vaelluskenkiä noitten lenkkareitten tilalle...


 Maisemat oli ihan mahtavat, ja oli jotenkin ihan uskomatonta yhessä vaiheessa vaan kävellä vuoren harjalla ja nähä hurjan hienoja järvimaisemia samalla. En oo koskaan tosiaan aikasemmin vuoristossa käpöstelly tuolla lailla joten ensi kosketus siihen hommaan.

Siellä vuorenharjalla meijän reitti meni! Tää oli paras osuus koko reissussa!
Jäätävän huipun valloitus!


Ehkäpä joku viikonloppu tämä vielä uusiks uusissa maisemissa. Mulla on tosiaan nyt tää viikko kokonaan lomaa ja Linakin majaili täällä taas viikonlopun kun miun host-perhe lähti jo perjantaina reissuun. Ihan mahtia oli! Sunnuntaina pidettiin jääkiekon mm-finaalin kisakatsomoa itsetehdyn ylihyvän pitsan voimin. Harmi vaan että peli ei menny ihan niinku ois toivonu, mutta maailman toiseks paras ei oo miu asteikolla mitenkään heikko. ;)




- Veera

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti