maanantai 5. toukokuuta 2014

Sadetta ja aurinkoa

Viime viikolla loppu siis miun saksan kurssi jo keskiviikkona, koska torstai oli yleinen vapaapäivä! Vappua vietin kavereitten kanssa pääosin sisätiloissa, koska sää oli aikas kolea ja kylmä. :/ Mutta seura oli taas parhautta!

Perjantaina kävin IFM:n (International Friends of Munich) tapahtumassa, jossa oli teemana salsa. Ja minähän en salsaa osaa tanssia! :P Onneks en ollut ainoa, joten ei ollut kovia paineita! En ollu kovin myöhään, koska lauantaina mentiin Frühlingsfesteille, tällä kertaa vähän isommalla porukalla. Aamusta mun piti ottaa vastaan tän perheen uus pyykkikone, ja selvisin hienosti saksalla niitten asentajamiesten kanssa! Jihii! Lauantai siis meni Frühlingsfesteillä, sää oli tosi kolea ja sateinen, sääennustajakin sano, että pitäis kaivaa talvikengät esiin kun lupasi vaan 6 astetta.... Minä kaivoin talvitakin, ja se oli ihan oikee valinta! Mutta oltiin pääasiassa teltassa, toisessa niistä tosin tiputteli vettä sisälläkin! :D




Ihania ihmisiä ympäri maailmaa!
 Illalla lähettiin festeiltä syömään Hans im Glückiin, namnam! Lähettiin suht aikasin kotimatkalle, mutta kotiintulo vähän myöhästy kun odotettiin reilu tunti s-bahnaa jota ei koskaan tullut! Huomattiin sitten että ihan läheltä menis myös tramit... Jepjep!

Lucia, Yassin, Jane, Lina
Sunnuntaina pidettiin pienenpieni piknik Englischer Gartenissa, kun kerran paistoi aurinkokin! Oli ihan suht lämmintä ja mukavaa. Englischer Gartenin jälkeen käveltiin vaan kaupungilla ja bongattiin miun lemppari katusoittajat! Katsojien joukosta liitty myös pikkupoika tanssimaan. :)





Tänään illalla kävin IFM:n saksankielisessä höpötysillassa. Siellä siis puhutaan vaan saksaksi, ja siellä on sit muutama natiivi saksanpuhuja jotka voi vähän helppiä sitte jos tarvii. Hienosti selvisin kahesta tunnista saksalla, okei okei muutaman sanan sanoin englanniks ja muutaman jopa suomeks, siellä oli kans yks toinenki suomalainen!

Nyt meinaa iskeä vähän nuhanpoikasta. Ilmeisesti oon luullu taas kesän olleen täällä! :P Eiköhän tästä selvitä.

- Veera

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti