tiistai 29. huhtikuuta 2014

Frühling

Jeeje, täällä alkaa olla oikeesti aikas lämpöstä! Minä tykkään! :3
Viime viikon tytöillä oli vielä lomaa koulusta ja mulla oli kuitenki sitä saksan kurssia aina joka aamu, joten jouduttiin vähän sumplimaan, että miten ne selviää aina aamun. Jäin perjantaina pois sieltä kurssilta ja olin päivän tyttöjen kans. Käytiin ostamassa niille uus Wii-peli, The Voice of Kids, sellanen laulupeli. Tuntuvat tykkäävän, ainakin kuulostaa siltä! ;) Perjantai oli ihan hullun lämmin ja kesäkelipäivä ja illalla käytiinki kavereitten kanssa Englischer Gartenissa kahen pallon ja frisbeen kanssa (hihii, oon ihan tumpelo!). Oli hauskaa! Jeei, kesä on Munchenissä ehkä parhautta!

Perjantaina alko kanssa Frühlingsfestit Theresienwiesellä, eli samassa paikassa missä on Oktoberfestit syksyllä. Nää festarit on paljosti pienemmät ja enemmän perheystävälliset. Lauantaina toisella Theresienwiesen puoliskolla oli kanssa jättimäinen ulkoilmakirppari. Käytiin Linan kanssa siellä, oli aivan hullun kokonen! Ja säät onneksi suosi, tein yhden löydön. Ostin keltaisen nahkarepun. Tykkään kovin!








Myöhemmin Miina liitty joukkoon päästyään Nürnbergistä Müncheniin, tää oli sen viimenen viikonloppu täällä. Käytiin kanssa Miinan kanssa tuolla Frühlingsfesteillä, mutta ei päästy mihinkään telttoihin tai muihin sisälle, kun oli niin paljon porukkaa, mutta tunnelma oli hauska ja aurinkoinen! Paljastu kanssa, että Miina ei ollu vielä käyny Hofbräuhausissa joten mentiin sitten käymään siellä.

Hofbräuhaus

Meidän Oreo- ja viinihetki! <3

Illalla oli sitten sellaset bileet, missä kaikki valkonen ja neonvärit hohtaa. Miksen osaa selittää mitenkään järkevästi? No joka tapauksessa nähtiin paljon tuttuja mahtavia naamoja, ja oli ihan älyttömän hauska ilta!



Niin ja meikäläisellä loppuu saksan kurssikin huomenna. Hurjan nopeesti on menny viimeset 2 kuukautta! :O Mutta olen minä varmaan aika paljon siellä oppinuki. Nyt ku vaan muistais yrittää aina sönkätä ensimmäisenä saksaks, eikä enkuks.

- Veera

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti