tiistai 1. heinäkuuta 2014

Linan läksiäiset ja kirpparia

Viikolla käytiin kattomassa jalkapalloa Hirschgartenin biergartenissa. Siellä oli muutama muukin... Jalkapallohulluja kaikki! Minäki alan ymmärtää peli pelin jälkeen enemmän tuosta lajista, mutta ei se vaan oo yhtä siistiä ku jääkiekko. :) Nää muut ei vaan tunnu tajuavan sitä! Mutta Saksa voitti! JEEI!


Se iso screeni on siis tuolla ihan edessä...
Perjantaina näin Floraa, koska hän on menossa käymään Unkarissa ja kun hää tulee takasin, niin minä oon jo Suomessa! Käytiin käppäilemässä kaupungilla ja syömässä jätskit. Ikävä tulee!

Lauantaina oli Glockenbach Hofflohmärkte eli Fraunhoferstrassen ympäristössä oli kirppareita ihmisten kotipihoilla. Kadun varteen oli vaan ripustettu ilmapalloja merkiksi, että siellä on kirpparitavaraa myynnissä. Tykkäsin tosi paljon! Ilma oli hurjan hyvä ja aurinkoinen, joten mikäs siinä auringossa tepastellessa. Pystyin hillitsemään itteni tällä kertaa melko hyvin, kun en ostanu muuta kun yhen topin! :)





Minä ja Alejandran ostama nallelamppu
Sunnuntaina sää oli yhtä surullinen kun teemakin, Linan läksiäiset ja vettä sato koko päivän! Oltiin taas Rohanilla kokkailemassa, grillailemassa, syömässä, höpöttämässä ja kattomassa jalkapalloa. Minä siinä samalla neuloin Linan jämälankasukkia valmiiksi, ja tulihan ne valmiiks kanssa. Oli tosi hauskaa! Ihan mahtavia ihmisiä ja hyvää ruokaa!

Miun kumisaapasystävä! <3




Ihan ite tein!
Hui, enää vajaa 3vk itelläkin Munchenissä edessä! 

- Veera

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti