tiistai 15. heinäkuuta 2014

Maailmanmestaruus!! ja vähän muutakin

Perjantaina käytiin keilaamassa. Yllätin itteni keilaustaidoillani(=tuurillani), sain ainakin neljä täyskaatoa! Wuhuu! Keilahalli oli vähän keskustan ulkopuolella ja se oli aivan jäätävän kokonen! Oli aikas hauskaa kaikin puolin. :)




Lauantaina seikkailtiin taas Tollwoodiin, koska Lucia ei viime kerralla vielä ollu mukana. Mukaan ei onneks tarttunut mitään! Vaikka ois siellä ollu vaikka mitä kauniita asioita! :P Tollwoodin jälkeen käytiin syömässä yhdessä pizzeriassa, jossa sai itse päättää miten monta osaa (metri)pizzasta on milläkin täytteillä. Nom nom.



 
Sunnuntaina jännitettii vihdoin ja viimein jalkapallon finaalia! Siellä pelasi, niin kun varmaan jo tiedättekin, Saksa ja Argentiina. Ja niinhän siinä kävi, että Saksa vei voiton!! WOHOO! Ja nämä jalkapallohullut ihmisethän meni aivan sekasin! Autot tööttäili, ihmiset roikkui ikkunasta, ubahnat keikku puolelta toiselle kun ne hurrassi, pommpi, tanssi ja lauloi! Oli siistiä. Marienplatz ja koko keskusta oli aivan tukossa saksan väreihin sonnustautunutta kansaa! Minäki olin koristanu naamani taas Saksan lipuilla ja laitoin kanssa dirndlin. Juhlimaan en pystyny jäämään kovin pitkäksi aikaa, kun maanantaina olin kuitenkin taas koko päivän tyttöjen kanssa.





Marienplatz ja muutama meijän lisäksi.
Hahaa, ja tässä on mun viimeiaikaset saksan opiskelut:


Hui, ja sunnuntaina jo Suomeen! Aika ristiriitaiset fiilikset!

- Veera

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti