keskiviikko 6. elokuuta 2014

Suomessa jälleen

Huuuih! Ompas aika hurahtanu ihan hullua vauhtia, ja oon jo osittain unohtanut koko blogin, vaikka täältähän puuttuu kokonaan viimenen Saksa-viikko ja kotiintulot yms. Nyt otan niskasta kiinni ja raapustan ne kasaan. 

Viimesellä viikolla miulla oli edelleenkin hurjasti töitä, kun tytöillä oli lomaa, mutta loppujen lopuksi aika nopeesti meni työpäivätkin! Pakkailustressi paheni viikon edetessä, ja lopulta taisinki suurimman osan rojuistani ahtaa rinkkaan torstaina, koska perjantaina pidettiin minun ja Lennertin läksiäisiä ja Rohanin synttäreitä. Juhlaa siis riitti! :P Leivoin Rohanille synttärikakun ja kiikutin sen Englischer Garteniin. Samalla leivoin kanssa mansikka-mustikka kermakakun miun hostperheelle kiitokseksi ihanasta vuodesta ja siitä että kaikki on menny just niinku on sovittu! :) 

Läksiäiset oli aivan ihanat, vietettiin niitä helteisen aurinkoisessa Englischer Gartenissa, Monopterosilla. Kaikki tärkeimmät kaverit pääsivät paikalle, joten ei ollu valittamista. Tunnelma oli ihana ja ihmiset tuntu nauttivan. :) Ihan kauhea ikävä on kyllä noita ihmisiä!

Rohan ja synttärikakku



Lauantaina käytiin vielä Lucian kanssa Nymphenburgin linnalla, kun en ollut siellä vielä käydä (pitää taas jättää kaikki niin viimetippaan..). Ihan hullun kokonen linna! Ja osa siitä on kuulemma tuhoutunu sodissa, joten se ei oo ees alkuperäsessä koossaan. Tuntu ettei oikeen osaa päättää että mistä pitäis ottaa kuva, kun se oli niin valtava! Sää oli taas aivan hullun helteinen ja aurinkoinen.






Illalla käytiin vielä syömässä Georgen suosittelemat jättipizzat L'osteriassa, oli hyvää, mutta ei jaksanu kyllä syödä kun puolet! :P



Sunnuntai aamuna oli sitten ahdettava vielä viimeset kamat rinkkaan ja reppuun ja lähettävä lentokentälle. Eikä miun rinkka tälläkään kertaa mahtunu painorajojen sisään, tällä kertaa ylipainoa tais olla 1,5kg.. :)


- Veera

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti