maanantai 31. maaliskuuta 2014

Mahtava viikonloppu!

 Oijoi, nyt oli ihan ylikiva viikonloppu! Lauantaina käytiin Starkbierfesteillä, ja tällä kertaa oli myös suomitytöt, Miina ja Lina matkassa, oli aika huippua kun kelikin oli niin aurinkoinen. Ihan kesältä alkaa jo tuntua. 


 

Mutta mikä parasta, niin sunnuntaina käytiin Neuschwansteinin linnassa! Meitä oli me suomalaiset, Lennert Belgiasta, Satish Intiasta ja Giulia Italiasta. Junalla tosiaan matkattiin, sinne kesti joku 2h, joten ei ihan hirvittävästi, mutta yllättävän pitkään. Mulla oli jostain syystä mielikuva että se olis lähempänä. Matkalla ihasteltiin alppimaisemia, mitkä muuttu vaan näyttävämmiks ja näyttävämmiks koko ajan! Aivan mahtavat nuo Alpit!


 
 Linnalla oli paljon turisteja, tietenkin kun oli niin kaunis keli ja sunnuntai, mutta ei liikaa. Lennert ja Giulia kävivät linnassa sisällä, mutta ei mun pyynnöistä huolimatta olleet ottaneet kuvia, kumma - siellä oli kuvaaminen kielletty... :P 

Linnaa pääsi ihailemaan myös lähellä olevalta Marienbrückeltä, eli Mariensillalta. Me Miinaa (raukalla oli polvi vähän kipiä) lukuunottamatta kiivettiin sieltä vielä vähän ylemmäs kattelee maisemia ja mutustamaan keksejä. Reissu oli kyllä kaikin puolin aivan mahtava, nuo ihmiset on niin mahtavia! Onnentyttö kun on tavannu niin hauskoja ja samanhenkisiä ihmisiä.



 





Lennert ja Satish päätti myös käydä lumipenkan takana olevalla joella, mutta jotenki matka tyssäs kun Lennert liukastu tonne penkkaan! :D hih, oli aika huvittavaa kateltavaa ja kuunneltavaa! You were both so hilarious!

"Hey, what a great idea!"
Takasin Muncheniin päästyämme oltiin niin nälkäsiä, että päätettiin Satishin asiantuntemuksen avustamana mennä syömään intialaiseen ravintolaan. Oli kyllä ihan hullun hyvää ruokaa, ja palvelua! Mahtava lopetus päivälle. Valitettavasti Miinan bussi Nurnbergiin lähti jo aikasemmin, joten se ei päässyt tälle ruokamatkalle mukaan. :/ 

Haha, minä + kamera = tärähtänyttä laatua! :D


Thank you Giulia, Miina, Lennert, Satish and Lina! I had really great time with you!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti