torstai 27. maaliskuuta 2014

Kevät!

Perjantaina oli hurjan hyvä keli ja näin yhtä unkarilaista Floraa, joka on opiskellu suomea vaikkei hällä ole mitään sukujuuria tai mitään Suomeen. Oli vaan nähnyt lapsena Mika Häkkisen telkkarista ja päättänyt että tuota kieltä hän haluaa oppia! Hauska, kyllä me sit vähän suomea puhuttiin, ja lupasin opettaa lisää!

Bierfest kausi on taas alkanut, tällä hetkellä on menossa Starkbierfestit eli vahvan oluen festarit. Ne on Paulanerin panimon ravintolassa/salissa. Meininki on vähän hurjempaa kuin Oktoberfesteillä, koska olutkin on aika vahvaa (8% kieppeillä) ja tummaa. Sisäänpääsyn mukana sai kupongin jolla sai yhen Maßin eli 1 litran sitä olutta. Ei tarvinnu kyllä juoda ku puolet siitä kolpakosta, ei se nyt niin hyvääkään ollu. :D Hauskaa oli silti, olin siellä siis yhden facebook-ryhmän kanssa. Tapasin paljon kivoja ihmisiä. Lauantaina uusiks!






Mahtavia tyyppejä, kaikki eri maista: vas--> Belgia, Saksa, Italia, Suomi, Intia, Venäjä
Viikot tuntuu menevän nyt ihan hurjaa vauhtia, kun on se kielikurssi aina aamusta ja sitten päivä meneekin töissä. Illalla on usein niin väsy ettei jaksa lähteä enää mihinkään! Mutta ei haittaa, tykkään siitä kurssista tosi paljon ja onhan mulla viikonloput lähes poikkeuksetta vapaana, jotein ei pidä valittaa. Kävin tänään kielikurssin jälkeen italialaisen Julian kanssa pitsalla Vapianossa. Ihan asiantuntijankin mukaan oli hurjan hyvää! 


Ja loppuun vielä keväthehkutusta!



- Veera

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti