lauantai 1. maaliskuuta 2014

Lomailua, siskoja ja lankomiehiä

Tämä viikko meni lomailun merkeissä. Miulla oli tosiaan vierailijoita Suomesta, Reetta, Sohvi, Luumu ja Tero eli siskot ja lankomiehet. :D
He tulivat sillon sunnuntaina myöhään, joten sillon ei kummempia kerennyt tekemään kun petaamaan sängyt ja alkaa tutimaan. Mutta maanantaina sitten suunnattiin Olympiaparkkiin ja Englisher Garteniin. Olympiaparkissa oli tarkotus käydä ihan tornissa asti, mutta näkymät "teletappikukkulaltakin" oli ihan riittävät, joten ei viitsitty ruveta maksamaan ja jonottelemaan torniin. Englisher Gartenissa syötiin lantsarisalaattia ja metsästettiin surffareita, joita ei koskaan löydetty, puppelikoiria kylläkin! Mutta sää suosi, oli tosi tosi lämmintä, ei tarvinnu takkia kun vasta illalla. Ensimmäisiä oikeesti lämpimiä päiviä! Minä tykkään! 

Matkalla teletappikukkulalle - eikä portaita voinu käyttää!


Eväshetki Englisher Gartenissa
Illalla käytiin vielä Reetan synttäreitten kunniaks syömässä intialaisessa ravintolassa, oli hyvää kuten siellä aina!

Tiistaina oli sitten vuorossa laskettelua Hochzillertalilla, Itävallassa. Meille sattu sinnekin aivan mahtava keli, auringonpaistetta pilvettömältä taivaalta. Ainoastaa hiukka kylmä tuuli häiritsi, mutta en valita! Reetan Innsbruckissa asusteleva kaveri liitty seuraan, oli tosi kiva reissu! Luumu ei halunnu laskemaan, joten se jäi Muncheniin, ja olihan se sitten meille kokannu illalla sapuskat. 

Maisemat oli aivan yhtä mahtavat kun aina ennenkin!





Luumu kokkaa
Käytiin Sohvin kanssa torstaina modernin taiteen museossa, Pinakothekissa, kun muut ei ollu kovin kiinnostuneita. Tero kävi Deutsches museumin ajoneuvopuolella, mikä on eri paikassa kun tuo muu museo. Luumu ja Reetta tais palloilla vaan kaupungilla. Tuolla Sohvin ja miun museossa oli hurjasti taidetta, minä en kyllä siitä kovinkaan paljoa käsitä joten puhukoot kuvat puolestaan.







Aiheutettiin pahennusta vartioissa useampaankin otteeseen Sohvin kanssa tuolla museossa, mutta kai se kuuluu asiaan! :D Kai ne vartijatkin muuten kyllästyis jos jotkut ei välillä vähän sähläis.

Viimesenä iltana käytiin jäätelöbaarissa syömässä hienot jätskiannokset ja sen jälkeen Luumun olutpaikassa, jossa oli yli 200 eri olutta. Minä join hiukka ylimakeeta kirsikkaolutta.


Ei löytyny jätskibaarikuvia, mutta syötiinhän me jätskiä myös ulkona. Ja Luumun ilme pysy koko viikon suht samana..
Kaiken kaikkiaan oli tosi kivaa että kävi taas Suomen tuttuja! Haha, vaikka tää meijän huumori onkin kovin mustaa ja kummallista niin oli hauska nähä. Ehkäpä juuri edellä mainittujen ominaisuuksien takia olenki kovin onnellinen tästä suomenkielestä jota (toivottavasti) kovin harva ymmärtää. Tuli taas suollettua välillä hiukka painokelvotonta tekstiä.

Eilen tapasin taas uusia auppareita, Linan Suomesta ja Carlan lätäkön toiselta puolelta. Mun on täytyny nyt koota vähän uutta kaveripiiriä kun edellinen on hajonnu maailmalle. Kyllä tää tästä! :)
 
Kuva: This picture makes me feel in Finland ! (; #munich #germany #euroyouth #aupairlife #munichdiary

- Veera

2 kommenttia:

  1. Hihii kun siellä on keväistä jo! 8--)
    Ootko sinä mitenkä paljon juonu tuossa alimmassa kuvassa, hyvänen aika!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, niin on! kesä tulee! Jei!
      Ei kuule, tuo kuva on otettu alkuillasta! ;) Näytänkö jotenki sekavalta? :D

      Poista