tiistai 14. tammikuuta 2014

Uusia tuttavuuksia

Viikonloppuna näin brasilialaisia auppareita, joita näin muutaman kerran jo ennen joululomaa! On kyllä mahtavia tyyppejä! Hah, ihana tunne aina ku tapaa ihmisiä joitten kanssa juttu luistaa ja muutenki on helppo höpötellä, vaikkakin englanniks. 

Lauantaina oli hyvä keli, joten päätin vihdoinki toteuttaa missioni "pyörällä keskustaan". Hyvinhän se onnistu, en ollu taaskaan eksyksissä kun kerran ja siitäki selvittiin! Oli tosi keväinen ilma, aurinko paisto ja lintujen lirkutustaki kuulu sillon tällön. Tuo pyöräily noilla autoteille merkatuilla pyöräilykaistoilla eli ei millään jalkakäytävillä vähän pistää hirvittämään, mutta kai siihenki oppii. Täytyyki tässä vielä lähtee uudemman kerran renkailla liikkeelle. Hah, mulla oli taas yhtä hyvä kartta kun viime kerralla! Ja Google Mapsin mukaan keskustaan olis menny joku 20min, hups mulla meni tunti! :D haha, no mutta paluumatka meniki jo puoleen tuntiin. Edistystä edistystä.

Maisemia matkanvarrelta, joku muuki otti hyvästä kelistä kaiken irti!



Täällä oli tosi aurinkoisia kelejä nuo ensimmäiset päivät loman jälkeen, tuntu ihan keväältä kun tuli Suomen synkistä sateista tänne. No mutta nythän Suomessa onki lunta, ja täällä sataa vettä ja räntää vuoronperään. No mutta kevättä päin mennään, vaikkei Karlsplatzilla ihan siltä vielä näytäkään. Siellä on vieläki luistelukenttä paikoillaan. Hih, niitä hassuja ihmisiä jotka huitoo toisiaan tuolla yrittäessään pelastaa lapsiaan tai itseään kaatumasta!


Ehkä parasta vähään aikaan, kävin eilen ekaa kertaa täällä partiossa! Mulla tosiaan on ollu vähän ongelmia tohon partioon liittymisen kanssa, kun ensimmäisessä lippukunnassa johon otin yhteyttä oli vähän kommunikaatio-ongelmia ja lopulta selvis että miun ikäset ei taida kokoontua kun tyyliin kahdesti vuodessa.. Päätin suosiolla vaihtaa lippukuntaa. No tämän toisen lippukunnan nettisivuilla onneks luki että millon meikäläisen ikäryhmä kokoontuu ja missä joten suunnistin sinne enempiä kyselemättä kun taaskaan ei puhelimeen vastattu. Hyvä ratkasu, ne otti miut hyvin vastaan ja taisivat vielä ymmärtääkin että mitä höpötin niille. Puhuin nimittäin vain ja ainoastaan saksaa! Hohoo, ja ne oli ihmeissään että olin opiskellu sitä vaan tän 4kk ja minimaalisesti sillon kesällä Suomessa. No mutta huomenna olis taas joku vähän rennompi kokoontuminen eilinen oli suunnittelupaltsun ja kokouksen sekotus, enkä oikeen väliin uskaltanu heittää mitään! :D haha, aiheen aina tajusin että mistä jutellaan mutta päätin pitää pääni kiinni.

Niin ja tänään ilmottauduin kanssa uudelle saksan kurssille (A2(2))! Sinne siis maaliskuussa. Ja sain haettua itelleni kanssa kurssitodistuksen edellisestä kurssista.

 Hui. Arvatkaa kuka täyttää ens viikolla 20?! :O Apua.

- Veera



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti