torstai 23. tammikuuta 2014

(Syys)synkistelyä

Enpäs oo paljoa kirjotellu, mutta se johtuu ihan vaan siitä ettei oo ollu paljoa kirjoteltavaa!

Viime viikolla kävin toisen kerran siellä partiossa, mutta se oli vähän pettymys. :/ Se oli siis miun ikästen kokoontuminen ja katottiin leffaa kololla. Ilmeni että melkeenpä ne kaikki polttaa tupakkaa, ja ne teki sen siellä sisällä. Huoneessa oli yks ikkuna raollaan ja veeran keuhkot tukkeessa. Sieltä kun kotiin pääsin, niin huomasin jo matkalla että haisen kilometrien päähän tuhkakupille. Ei hyvä. Ei siinä jos haluaa polttaa, oma on valintansa mutta se on kaikkein häiritsevintä että kaikki vaatteet takista sukkiin löyhkää hiuksista puhumattakaan. Eli kaikki vaatteet piti laittaa koneeseen ja toivoa  parasta. Kyllä ne hajut siellä hävis mutta ei viittis olla tyyliin kaulahuivia ja takkia joka viikko pesemässä! Joten otin sitten yhteyttä (jälleen kerran) eri lippukuntaan. Sieltä tuliki jo vastausta, mutta edelleen odottelen viestiä että missä ja millon kokoonnutaan. Saas nähä, toivon että tää nyt viimeinki onnistuis vähä paremmin!

Tämä kamala katti napattu jostain internetin syövereistä.
Täällä kelit edelleen harmaat! Tää on ilmeisesti tää Keski-Euroopan talvi, ettei lumesta ja pidempiaikasista pakkasista tietoakaan. Vois tää ikuinen syksy vaihtua joko kesäksi tai talveksi, joku kunnon vuodenaika, danke!


Näin piristävä näky oli kun tulin perjantai-iltana kotiin!

No mutta tähän synkistelyn väliin jotain kivojakin uutisia. Miu siskot ja lankomiehet (hah, kiitos Pauliina, tykkään niin näistä titteleistä!) tulee helmikuun lopussa tänne vajaaksi viikoksi! Jei! Hihii, se voi olla että tuo vajaa viikko saattaa olla ihan riittävä aika ihan vaan lähimmäisen rakkauden rajallisuuden takia! Kjäh.

Ja tässä nähdään miun ja Sohvin skypettelyn tuotoksia. :D haha, taideteostilauksia saa varmaan laittaa SOhvin suuntaan!
 

Maanantaina käytiin Fernandan kanssa ettimässä sille dingelidangelimekkoa sieltä samalta kirpparilta josta löysin omani. Löydettiin yks potentiaalinen, mutta jäi vielä mietintään. Onhan niihin Frühlingsfesteihin vielä aikaa.. Vai missähän sitä seuraavan kerran kuuluu käyttää. Pitäis tutustua aiheeseen..

Niin ja minä täytän 20v lauantaina eli ylihuomenna eli ihan kohta! Jäiks. Kai sitä täytyy vaan hyväksyä se, että on jo kohta lähempänä neljääkymppiä ku omaa syntymäänsä. :O Hui.

- Veera

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti