torstai 30. tammikuuta 2014

Talvitalvi ja synttärisynttäriä!

Hihee, kannatti nurista viime viikolla. Heti parin päivän jälkeen siitä tännekin saatiin valkonen maa, ja se onki pysyny jo hyvänen aika melkeen viikon! Ompas jotenki piristävää, ei oo ollenkaa niin pimeetä ja synkkää. En valita. :D

Tässä todistusainestoa, jolle siellä Suomessa nauretaan että tuoko se minun odottama lumipeite nyt on. Mutta parempi kun ei ollenkaan!




Lauantaina oli tosiaan minun synttäripäivä, mutta juhlittiin sitä täällä Munchenissä jo perjantaina, kun osalla kavereista oli sitten töitä lauantaina. Kivaa oli! Lauantaina sitten kävin Großkarossa ja Rosenheimissa moikkaamaassa Linaa ja kattelemassa missä hää oikein asustelee. Kivalta seudulta vaikutti! Sieltä näki alpitkin, harmi vaan että oli puolipilvistä ni ei ollu parhaat tiirailukelit. Yritin napsia kuvia ihanista Baijeritaloista ja alpeista.. Ei tainnu onnistua kauheen hyvin. 

Kyllä ne siellä jossain pilkottaa!

Hah, suorien kuvien ottaminen kävellessä on vissiin liikaa vaadittu? :P


Käytiin kiertelemässä kaupungilla ja Linan sanoin Rosenheimin Englisher Gartenissa, josta löyty bambumaja ja hauskoja taideteoksia. Lemppari oli tuo lyhtypylväitten ryhmä.

Nuo käkkäräpuut taitaa olla Roesenheimin tavaramerkki


"hei miä otan siusta kuvan" "niin mäki susta!"




Lopuksi käytiin vielä synttärikakkukahveilla Linan bongaamasta kivasta kahvilasta. Nomnom, meinas olla liikaa valinnanvaraa kakuissa ja meinasin jo epähuomiossa tilata jotain liköörikakkua. Onneks Linan kielitaito pelasti! :D Oli tosi kiva jutustelu- ja höpöttelytuokio. Poistuttiin sitten viimein henkilökunnan iloksi, olivat saaneet jo hyvän aikaa kuunnella sitä suomenkielistö polotusta..


Kiitos Lina ihan huippu synttäriseurasta! Seuraavia reissuja suunnitellen!

- Veera

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti