tiistai 7. tammikuuta 2014

joululoman rippeet

Nyt sitä ollaan taas takasin Munchenissä. Mutta ajattelin nyt kuitenki vielä laittaa joululoman lopustakin jonkinlaisen koonnin. 

Uuttavuotta vietettiin ihan rauhallisissa meiningeissä kavereitten kanssa mökillä, oli kyllä tosi kivaa! Kiitos teille! :) 



Vuoden ekana päivänä sitten kotiin astuessani tuli hiukka kylmä, ei ihmekään, sisällä oli 16 astetta! :O No mutta uunia lämpiämään ja lopputuloksena oli lämmintä ja vieläpä pitsaaki tuli väsättyä. nomnom.



Voi luoja tuota pakkaamisen tuskaa. Taas tuli jätettyä ihan viime tinkaan tuokin puuha, olin valmis 2h ennen lähtöä. Ja lähtöhän oli yhen jälkeen yöllä. On ollu tää päivä vähän sekavaa ku ei oikeen tiiä että pitäiskö nukkua vai ei kun on nukkunu "yö"unensa pitkin päivää max 1,5h pätkissä. Mutta eiköhän tää tästä taas.


2,5 viikon loma meni kyllä tosi sukkelaan! Oli ihanaa olla taas Suomessa keskellä kaikkea tuttua ja turvallista, mutta oli se kyllä kiva tulla taas takasin vielä seikkailemaan tänne saksanmaalle. :) Vielä on varmaan hurjasti juttuja kokematta. Ja toivottavasti tuo saksan kieli vielä tulis vähän tutummaksi!

- Veera

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti