tiistai 26. marraskuuta 2013

Talvi !

 Nyt on tännekin tullut talvi! Nimittäin täällä on nyt satanut oikee oikee ensilumi, joka on pysynytki nyt pari päivää maassa. Tuossa takapihalta otetussa kuvassa on vielä vasta ensimmäiset hiutaleet, niitä tuli vielä lisää - uskokaa pois! :) Niin ja kylmempiä kelejäkin on nyt ollu, nimittäin ihan miinusasteita. Vähän meinaa äkistää nuo kylmät kelit niinku joka syksy. Noo pipoa ja huivia kehiin, niin eiköhän se siitä!



Munchenin joulumarkkinatkin on jo käynnistyny, Marienplatz on täynnä joulukojuja ja siellä on myös ihana iso ja kaunis kuusi jossa on ihan hullusti jouluvaloja (oon onnellinen etten minä oo ollu niitä sinne laittamassa, saatika ota niitä poies!). Ehkäpä teen näistä joulumarkkinoista sitten ihan erikseen jonkun raapustelun paremmilla kuvilla sitten kun siellä enemmän kerkeen kiertelemään.
Muun muassa Nürnbergin joulumarkkinat on tulossa, niistä lisää ehkä seuraavassa postauksessa.

Karlsplatzilla on nyt myös mahollisuus luistella!

Jättijoulukuusi, tykkään!
Eilen oli vähän surkupäivä kun Viivi reissas takas Suomeen. :/ No mutta sen kunniaks piti tietysti sunnuntaina käydä viimestä kertaa yhessä Eurosissa ja kiertelemässä siellä sun täällä.

Kiitos, kivaa oli jälleen!

Hii, miullakaan ei oo enää ku reilu kolme viikkoa joululomaan ja Suomi-vierailuun! En malta oottaa saunaa ja kaikkia tyyppejä siellä!


Ai niin, hui. Miulla alkaa viikon päästä se kielikoulu! :O Sit alkaa Veerallaki opiskelut - vajaaks kuukaudeks! :D hah, onhan siinä jo muutama kuukaus vierähtänyki aivot narikassa..

- Veera

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti