tiistai 19. marraskuuta 2013

Mama und Papa in München!

Eli niinkun otsikosta selviää, oli miun vanhemmat täällä vierailulla! Oli kyllä kivaa saada taas jotain tuttuja ihmisiä vierailemaan. He siis tulivat lauantaina jollon käytiin Dachaussa (nyt oli oikeesti vika kerta!) joka ei edelleenkään ollut mitenkään miun lempipaikkoja, mutta lähdin sitten asiantuntevana oppaana sinne selittämään puutaheinää.. ;) Siitä en halunnu enää yhtään kuvaa, joten en tännekään mitään sieltä sylkäse.

Illalla yritettiin sitten mennä siihen samaan intialaiseen ravintolaan, jossa käytiin Reetan ja Teron kanssa sillon syömässä. No eihän meillä mitään pöytävarausta ollut, joten ei päästy sitten sinne syömään. Tehtiin kuitenkin varaus sunnuntai-illalle. Päädyttiin syömään Hofbräuhausiin wiener schnitzelit ja juomaan oluset. Minä join uutta lemppariani, radleria. :)

No oli vähän nälkä..

Apfelstrudel, nom nom
Sunnuntaina käytiin sitten Englisher Gartenissa käppäilemässä ja syömässä eväitä. Oli ihan hullun kylmä ja syksynen keli, mutta oli ihan mukavaa! Ja jotkut itsetuhoiset tai kylmettymättömät surffaajat oli siellä ihan täysiään! :O Tuli kylmä pelkästä ajatuksesta jos olis joutunu siellä uiskentelemaan.
Niin ja Englisher Gartenin yhteen biergarteniin oli tullu hauskoja talvijuttuja, vanhoja gondoleita joissa voi sitten glühweininsa nauttia. Hauskoja!



Iltapäivällä käytiin sitten täällä miun kotona moikkaamassa tätä perhettä ja kattelemassa, että missä sitä on majailtu nyt n. 3kk. Sieltä kiidettiin sitten sinne intialaiseen ravintolaan. Oli kyllä taas ihan ylihyvät ruoat! Voin suositella! (Swagat, Prinzregentenplatz)



Niin ja toivathan he ehkä parhaita tuliaisia! Ruisleipää, suklaata, salmiakkia, hapankorppua... Ja ehkä tärkein kaikista, partiolaisten adventtikalenteri! Nyt voi joulukuu tulla! :)


Kiitos iskä ja äiskä, oli kivaa kun kävitte!

- Veera

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti