maanantai 11. marraskuuta 2013

Sekalaista toimintaa

Viime viikolla ei tapahtunu mitään kummempia. Ilmottauduin saksankielen kurssille ja jouduin tietysti tekemään ne lähtötasotestit. Ja ehkä eniten omaksi yllätykseksi alotan sen kurssin A2-tasosta! :O Ilmeisesti oon sitten kuitenki muutamassa kuukaudessa jotakin oppinu! hui, hirvittää vähän miten miun käy siellä. Se kurssi on tosiaan sellanen intensiivikurssi jota on joka arkipäivä.. Perjantaina käytiin myös Munchenissä asustelevien suomalaisten tapaamisessa. Oli kivaa!

Perjantaina ennen suomitapaamista kävin käppäilemässä kaupungilla ja koin taas ahaa-elämyksen kun onnistuin suunnistamaan Marienplatzilta Odeonsplatzille. Wohoo, ehkä mä vielä joskus kykenen hahmottamaan tän kaupungin vähän laajemminki!
 

Hii, enimmäkseen oon heilunu Jannen ja Viivin kanssa, joka lähtee parin viikon päästä. :/




Sunnuntaina käytiin leffassa kattomassa About time, se oli kyllä ihan hauska! Täällä yleensä leffat on siis dubattu saksaks, ja täällä Munchenissä taitaa olla muutama leffateatteri jotka näyttää sit ihan alkuperäisiä versioita englanniks! Teatterista käppäillessämme takasin, huomattiin että ulkona sataa räntää! Hui! Ehkä se talvi tulee vielä tänneki!

Hii, Hai-saappaatkin on päässy ulkoilemaan! ;)

Asiallisena julkisessa liikenteessä... :D
Juups, ei tällä kertaa muuta. Ens viikonloppuna tulee iskä ja äiskä vierailulle! Saas nähä, mitä sitten tapahtuu. :O

- Veera

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti