sunnuntai 28. helmikuuta 2016

Kotikoetta, pänttäämista ja hiihtoa

Tällä viikolla olin maanantain päiväretkellä ulkoilmakurssin puitteissa. Sää oli tuulinen ja aika kolea, mutta minuu ainakaan ei kylmyys kiusannu. Lähdettiin tilaus taksilla/bussilla ja huristeltiin vähän matkaa Altasta pohjoiseen. Hiihdettiin suurin piirtein 10km yhteensä mutta menosuunta oli suurinpiirtein pelkkää ylämäkeä. Minä oon oppinu käyttämään kompassia! Osaan ottaa suunnanki jopa, nyt kun en vaan unohtais tätä taitoa mikä tuppaa aina käymään tuon kapistuksen kanssa. 

Kavuttiin suksilla yhden vuoren huipulle (Björnhaugen) ja näkymät sieltä oli ihan huippuhienot! Lumisokeus meinas iskeä ku maisemassa näky pelkkää valkosta paikka paikoin. Oli ihan hurjan siistiä ja tuulista! Kuvissa näkyy vaan osa porukasta, meijän ryhmä meni vähän pidemmän reissun, joten oltiin eri aikaan tuolla vuorella.

Meillä oli myös opettajan pari hauvaa mukana



Ruokatauko




Varsinki näitten hetkien takia minä niin kovin tyksin näistä ulkoilmahommista!




Keskiviikkona meillä oli myös hiihtoa, päiväretki pareittain. Minun pariksi osu Heli Saksasta. Saatiin suunnitella reitti oman mielen mukaan. Altassa on nyt parin viikon ajan mahdollista "hiihtosuunnistaa" eli löytää suunnistusrasteja hiihtolatujen varsilta ja saada leiman korttiinsa. Kun leimoja on keränny 4 niin siitä saa jonki palkinnon. Saatiin Helin kanssa kerättyä 3 leimaa, joten yksi vielä uupuu. Retki oli hyvä ja sää suosi auringopaisteella!

Eka rasti löydetty!

Eväshetki
Meillä oli tällä viikolla myös Social Media and Communication kurssin kotitentti. Tehtävänä oli suunnitella ja kirjottaa some markkinointistrategia jollekin valitsemalleen yritykselle. Suunnitelman piti olla vähintään seittemän sivua. Tuntu uskomattoman suurelta sivumäärältä, mutta jotenki sain sen raavittua kasaan. 
Oli aika paineistettu viikko kaiken kaikkiaan kaikkien hiihtoretkien, vierailijoiden ja kotitentin hoitamisesta. Mutta nyt se on takanapäin ja tän viikonlopun oon viettäny rentoutuen ja hiihtäen. Ihanaa vaan olla eikä stressata mistään. 

- Veera

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti