maanantai 26. elokuuta 2013

Sivistystä sivistystä

Ette kuulkaas usko mihin Veeraa on viety. Museoon! :D Käytiin siis yhden toisen aupairin kanssa sunnuntaina kattelemassa The Bayrisher National Museumissa olevaa laukkunäyttelyä, siellä oli siis käsilaukkuja lähinnä siitä asti ku niitä on koskaan tehty, ymmärtääkseni! Tässä muutamia otoksia:

Ihanat nuo sormet. :/

Tää on tehty ihan minimaalisista helmistä! :O


Siellä museossa oli kans muutama muu näyttely, jotka käytiin kattelemassa. Onnistuttiin jopa eksymään tuonne. Ei ollu aulassa jaossa mitään karttoja!
 



Käytiin sen jälkeen kans vähän käppäilemässä Englischer Gartenissa, oli kyllä kivaa sateesta huolimatta! En rohjennu laittaa Hai-saappaita, mutta oli siellä muillakin kumisaappaita, joten ehkä ens sateilla sitten! :) Ja jos ja kun eksyn tuonne aurinkoisella kelillä niin lupaan ottaa enemmän kuvia!


Surffaajia Isar-joessa!


Niin ja löysin kans yhestä ostoskeskuksesta hurjasti lankoja ja kankaita ja kaikkia käsityöjuttuja! Pitää ehdottomasti vielä käydä siellä! :D








Löysin sieltä myös joitan suomalaista!
Niin ja loppuun vielä uusista langoista tulossa olevia lapasia perheen toiselle tytölle ja miun uudet sukat :)





- Veera

2 kommenttia:

  1. Hei vink vink! Jos toi oli kaufhoffin lankaosasto ni joo, mutta siellä karlsplatzin tunnelissa, siellä vähän syrjässä, mathäser leffateatterin alakerrassa on kaks askartelu/lanka/kangaskauppaa, kantsii käydä !!

    VastaaPoista
  2. ahaa, kiitti vinkistä! :) sinne siis seuraavan kerran!

    VastaaPoista