perjantai 16. elokuuta 2013

Niisk!

Niiskutukseen on nyt monta syytä! Tänään käytiin muutamien kavereiden kanssa syömässä "läksiäisillallista". :) Kivaa oli, mutta vähän haikeeta. En niiskutellu kun vasta kotona, khih. Noo, kyllä mä ne ihanat vielä nään, jos en tänä vuonna niin viimeistään ens kesänä! Toinen syy nenäliinojen suurkulutukseen on miun aikainen syysflunssa. Olin unissani yhtenä yönä laittanu ilmalämpöpumpun jäähdyttämään täysillä tehoilla. Heräsin yöllä varpaitten paleluun, ilmeisesti myöskään kurkku ei oikeen tyksiny. :/

Mutta on sitä jotain kivaakin tapahtunu! Eilen illalla tuli taas ylitsepääsemätön ompeluinspis. Tässä tulos, jonka viimeistelin tänä aamuna:




Eli ihan peruspuuvillanen mekko, t-paidan kaavasta muokkasin vähän a-helmaa, minihihoja ja kuminauhan vyötärölle. Tykkään!



Niin ja aupairhommiin liittyviä juttuja kanssa. Sain hankittua itelleni uuden liittymän, ettei tarvii sitten Saksassa ollessa maksaa turhaan noita kuukausimaksuja, eikä oo mikään himokallis ulkomaillakaan. Pitää miun kuitenki käyttää tätä liittymää siellä alussa, ennen kun olen hommannu sieltä liittymän.
Ehkä tää tästä pikkuhiljaa alkaa sujua.

Niin ja ajattelin kans viedä meidän lippukunnan (YöWan) huivin mukaani sinne Saksaan, jos meinasin siellä osallistua toimintaan, niin voin sit lahjottaa meijän huivin sinne. Enää odottaa se kaikkein ikävin homma - merkin ompelu, noo se saa odotella vielä jokun aikaa!



- Veera



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti