perjantai 10. heinäkuuta 2015

Lomailua

Viimeinen viikko on ollut ihanaa lomailua! Oon yrittänyt nähä kavereita niin paljon kun vaan mahdollista, koska tiedän että ikävä Suomessa tulee olemaan kova. 
Viikonloppuna juhlittiin kaverin synttäreitä, ja koska sää oli ihan järjettömän helteinen päätettiin suunnata Münchenin lähellä olevalle järvelle. Sää oli hurrrjan kuuma, ja minä pysyttelin varjossa ihan vaan varmuuden vuoks. Tähän mennessä oon säilyny ilman auringonpolttamia ja aattelin pysyä sillä linjalla. 
Tehtiin Valentinalle synttärikakuksi vadelmahyytelökakku, mutta kuumuuden takia se meni ihan veteläksi.. :D hhha, oli se ihan hyvää vaikka koostumus olikin jotain pirtelön luokkaa.




Viikonloppuun mahtu myös Englischer Gartenia ja Tollwoodia. Tollwood on kyllä kaunis paikka iltasin hämärässä kun siellä on niin paljon valoja! 



Viikolla käytiin syömässä meksikolaista ruokaa paikassa, jossa Alejandra oli ennen töissä. Oli aika nomnom!


 
Lennert kävi tällä viikolla tyttöystävänsä kanssa Münchenissä mikä oli ihan huippua!! Oli ihana nähä taas. :D Huomas kuinka onkaan ikävöiny vanhoja kavereita vuoden takaa. Torstaina eli eilen leikin niitten turistiopasta ja kierreltiin kaupungilla ja käytiin Schloss Nymphenburgilla. Sää oli pilvinen ja välillä ripsautteli sadetta, joten ei mikään parhain keli. 



Hui, tässä pitäis kohta alkaa pakkailemaan kamoja ja suuntaamaan nokka kohti Budapestia. Tänään illalla siis on läksiäiset ja huomenna illalla sitten Budapestiin. Matkaan sinne kimppakyydillä, joka on jo kerran peruuntunut. Piti ettiä uus, mutta enköhän mä jotenki sinne päädy. Hahah!

- Veera

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti